Over Ons

Wie we zijn en wat we doen

Veteka voorziet de bouw, interieurbouw en de industrie van kwalitatief hoogwaardige en duurzame houtproducten, al meer dan 45 jaar. Van lijstwerk en geschaafd hout tot gevel-, wand- en plafondbekleding en prefab systemen. In ons machinepark kunnen wij vrijwel elke bewerking aan hout en plaatmateriaal uitvoeren en afwerking is mogelijk in nagenoeg iedere profilering en kleur. U heeft keuze uit meer dan 30 verschillende houtsoorten die wij zelf importeren uit duurzaam beheerde bossen. Zo bieden wij voor iedere houtwens de juiste duurzame en verantwoorde oplossing.

Uw zeven zekerheden bij Veteka

Wij streven naar 100% tevreden klanten. Dit doen wij door onze klanten zeven zekerheden te bieden in de vorm van de hoogste kwaliteit, gegarandeerde zekerheid en de beste service van Nederlandse bodem.

Duurzaam en verantwoordelijk

Bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid als leverancier van het natuurproduct hout stimuleert Veteka het gebruik van duurzaam geproduceerd hout. We handelen steeds conform EUTR en zijn vanzelfsprekend FSC en PEFC gecertificeerd. Naast investeringen op het gebied van certificaten, is Veteka als bedrijf milieubewust bezig door ecologisch verantwoord te produceren.

Onze missie

Bij Veteka hebben we een ambitieuze missie. Dat is om gezien te worden als het beste houtbewerkingsbedrijf van Nederland. Hoe wij dat willen bereiken... Klik op de button en lees meer. 

Keurmerken

ZaagMaat
Eenvoudig & snel je optimale zaagstaat berekenen. Minimaal kortverlies & maximaal rendement was nog nooit zo simpel!
Start nu!
RekenMaat
RekenMaat
Omrekenen van prijs per kuub (m3) naar prijs per meter (m1) of meters omzetten naar m3 lastig? Niet met onze Rekenmaat!
Start nu!
ZaagMaat
Close